Rüyada kemer takmak

Rüyada kemer takmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına alamet eder.

Rüyada kemer takmak gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Rüyada pembe kemer takmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada beline altın kemer takmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, artık rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada beline kemer takmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kemer takmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada birine kemer takmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada bele kemer takmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kemer takmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada deri kemer takmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments