Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına yorulur.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında yürümek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek zenginlik içinde olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek yeni bir eve taşınacağına, aksiliklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada yeşil tarlada yürümek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir tarlada yürümek elinize toplu miktarda para geçeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında koşmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada tarla ekin görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, hem yıpranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments