Rüyada ekin tarlasında koşmak

Rüyada ekin tarlasında koşmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada ekin tarlasında koşmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada ekin tarlasında gezmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalettir.

Rüyada tarlada ekin biçmek bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına inanılır.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kişisel problemlerini çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments