Rüyada yeşil ekin tarlası görmek

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlası gördüyseniz:

  • Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, yoksul için zenginliğe inanılır.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlası sulamak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet eder.

Rüyada tarla ekin görmek emrinde insan çalıştıracağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet eder.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza inanılır.

Rüyada tarlada ekin toplamak sağlıklı bir hayat süreceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ersoy

Rüyada yeşil ekin tarlasında kare çukurlar görmek