Rüyada ekin tarlasında yürümek

Rüyada ekin tarlasında yürümek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, keyfinin kaçacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına işarettir.

Rüyada ekin tarlasında yürümek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlası sulamak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, gerçek mutluluğu tadacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasında koşmak sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasına görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments