Rüyada tarla ekin görmek

Rüyada tarla ekin görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarla ekin gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tarlada ekin görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin toplamak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ekin tarlasına görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tarla ekin görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işarettir.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments