Rüyada bahçeye fasulye dikmek

Rüyada bahçeye fasulye dikmek çok büyük üzüntü duyacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ferahlayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek gördüyseniz:

  • Aklen veya fiziken sizi geliştirecek işlerle ilgilenmeniz özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil fasulye dikmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Rüyada fasulye tohumu dikmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına inanılır.

Rüyada toprağa fasulye dikmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada fasulye dikmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye bahçesi görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede yeşil fasulye görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments