Rüyada fasulye tohumu dikmek

Rüyada fasulye tohumu dikmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, donatacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fasulye tohumu dikmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada fasulye tohumu dikmek üzüntülerinin biteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada tohumluk fasulye görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada fasulye tohumu görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işaret eder.

Rüyada fasulye tohumu ekmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada toprağa tohum dikmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fasulye dikmek sorunlarının da çözüleceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye dikmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada fasulye fidesi dikmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments