Rüyada fasulye dikmek

Rüyada fasulye dikmek çok üzüleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına tabir olunur.

Rüyada fasulye dikmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada toprağa fasulye dikmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye tohumu dikmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yardımın alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye dikmek başarıya giden yolların açılacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek zahmete düşeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye dikmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye yediğini görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments