Rüyada yeşil fasulye dikmek

Rüyada yeşil fasulye dikmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, güzel günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye dikmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada yeşil fasulye dikmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada fasulye fidesi dikmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa fasulye dikmek gün sayacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada fasulye dikmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada fasulye tohumu dikmek ekmeğinin de artacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil fasulye tanesi görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, işinde de hep başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye toplamak refah düzeyinin düşeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments