Rüyada yeşil fasulye bahçesi görmek

Rüyada yeşil fasulye bahçesi görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kişinin içinin daralacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye bahçesi gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Rüyada yeşil fasulye bahçesi görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada bahçede yeşil fasulye görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada fasulye bahçesi görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, talihin yüze güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden fasulye toplamak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına yorulur.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada taze fasulye bahçesi görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede fasulye görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Derya

Okulun bahçesinde kenarda güller var sıralı onların arasında fasulye büyümüş arkadaş bana toplamış biraz daha toplamış al sende götür diyorum olmaz kızarlar diyor ama nasıl fasulye iki parmak genişliğinde iki karış büyüklüğünde büyümüş kendiliğinden büyümüş güllerin arsdindan