Rüyada metreyle yeri ölçmek

Rüyada metreyle yeri ölçmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, çok zor günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada metreyle yeri ölçmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada metreyle yeri ölçmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada metreyle ölçmek büyüleyeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada metreyle boy ölçmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada metre ölçmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada metre görmek huşu içinde devam edeceğine, çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada metre cetvel görmek büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada şerit metre görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yeri ölçmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments