Rüyada yere tükürdüğünü görmek

Rüyada yere tükürdüğünü görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına tabir olunur.

Rüyada yere tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere tükürmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine yorulur.

Rüyada kafaya tükürmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezara tükürmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye tükürmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada içkiyi tükürmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, evini ve ailesini unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ et tükürmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments