Rüyada kafaya tükürmek

Rüyada kafaya tükürmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hikmet sahibi olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada kafaya tükürmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Rüyada kafaya tükürmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin kafasına tükürmek zengin olunacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak tükürmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada denize tükürmek dertlerin çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek hakkını savunamayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Rüyada et parçası tükürmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada suratına tükürmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada böcek tükürmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments