Rüyada mezara tükürmek

Rüyada mezara tükürmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, isabetli kararlar alacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara tükürmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Rüyada mezara tükürmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalettir.

Rüyada toplu iğne tükürmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeğin içine tükürmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada kediye tükürmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments