Rüyada içkiyi tükürmek

Rüyada içkiyi tükürmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada içkiyi tükürmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Rüyada içki tükürmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içkiyi tükürmek hasret giderileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada içki içip tükürmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize tükürmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurt tükürmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini yüzüne tükürmek sermaye elde edeceğine, iyileşeceğine inanılır.

Rüyada iğne tükürmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments