Rüyada yere tükürmek

Rüyada yere tükürmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, yani babasına benzeyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere tükürmek gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Rüyada yere tükürmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet eder.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada siyah balgam tükürmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tükürdüğünü görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan saç tükürmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş tükürmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulur.

Rüyada kafaya tükürmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments