Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, malının da eksilmeyeceğine, işlerin günden güne bozulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, kötü gidişe dur denileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalet eder.

Rüyada birinin yere tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek işlerinin duracağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Rüyada yere tükürmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına rivayet eder.

Rüyada mezara tükürmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt tükürmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe tükürmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet eder.

Rüyada yediği yemeği tükürmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et tükürmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments