Rüyada yeraltı şehri görmek

Rüyada yeraltı şehri görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yeni kapılar açılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet eder.

Rüyada yeraltı şehri gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada yeraltı şehri görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ticaretinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltına inmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeraltında su görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltında altın bulmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeraltında gezmek mal kayıpları da yaşayacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada yeraltı suyu görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, uzun sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ömer

Rüyada yer altındaydım sanki yukarı çıkıyordum ama aşağıda sanki ışıklar vardı yer altı şehri gibiydi her yer karanlıktı