Rüyada yeraltına inmek

Rüyada yeraltına inmek çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeraltına inmek gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada yeraltına inmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini yeraltında görmek yalan söyleyeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Rüyada yeraltı çarşısı görmek sorunlarını unutacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine işarettir.

Rüyada yeraltında yaşamak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, hatalı yollara sapılacağına işaret eder.

Rüyada yeraltında su görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada yeraltı görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına yorulur.

Rüyada yeraltından su çıkarmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments