Rüyada yeraltı suyu görmek

Rüyada yeraltı suyu görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, canının sağ olacağına tabir olunur.

Rüyada yeraltı suyu gördüyseniz:

  • Yaşam alanınızı geliştirmenin yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada yeraltından su çıkarmak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yeraltında su görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeraltı suyu görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada yeraltı şehri görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, işlerinin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada yeraltı canavarı görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeraltı çarşısı görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, doğru işler yapacağına inanılır.

Rüyada yeraltında olmak işlerin sürekli artacağına, aşama göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments