Rüyada yeraltından su çıktığını görmek

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, acı tecrübeler edineceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada yeraltından su çıktığını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına alamet eder.

Rüyada yeraltında su görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeraltı suyu görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Rüyada yeraltından su çıkarmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltı canavarı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeraltında gezmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada yeraltında olmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada yeraltında ev görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments