Rüyada yeraltında olduğunu görmek

Rüyada yeraltında olduğunu görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayırlı terfiler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltında olduğunu gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Rüyada yeraltından su çıkarmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine tabir olunur.

Rüyada yeraltı canavarı görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Rüyada yeraltına inmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendini yeraltında görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet eder.

Rüyada yeraltından çıkmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeraltı suyu görmek çektiği yokluğun unutulacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltında ev görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeraltında gezmek zararının büyük olacağına, her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments