Rüyada yanan mumu söndürmek

Rüyada yanan mumu söndürmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine rivayet eder.

Rüyada yanan mumu söndürmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Rüyada yanan mumu söndürmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada mum söndüğünü görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mumu söndürmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada mumun söndüğünü görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret eder.

Rüyada mum söndürmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan beyaz mum görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan mum görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments