Rüyada yanan kırmızı mum görmek

Rüyada yanan kırmızı mum görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Rüyada yanan kırmızı mum gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret eder.

Rüyada yanan mum görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan beyaz mum görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet eder.

Rüyada yanan mumu söndürmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, huzur ve saadet bulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı mum yakmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine mum vermek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde mum tutmak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments