Rüyada mum söndüğünü görmek

Rüyada mum söndüğünü görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, hayatının da zorlaşacağına, gözyaşının dineceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada mum söndüğünü gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada mum söndüğünü görmek kişinin rahat nefes alacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mumun söndüğünü görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mum söndürmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına alamet eder.

Rüyada yanan mumu söndürmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mumu söndürmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Rüyada kilise mumu görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mum yemek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada mumbar dolması yemek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments