Rüyada yanan mum görmek

Rüyada yanan mum görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Rüyada yanan mum gördüyseniz:

  • Sizin için işlevselliğini yitirmiş ya da çıkarlarınıza hizmet etmeyen anlaşma, düzenleme veya ilişkileri hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yanan mum görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalettir.

Rüyada yanan beyaz mum görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yanan mumu söndürmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yanlış seçimler yapacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi mum görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada mum yemek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mumbar dolması yapmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments