Rüyada mumu söndürmek

Rüyada mumu söndürmek sevilip sayılacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yeni işler yapılacağına, zenginliği bulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mumu söndürmek gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Rüyada yanan mumu söndürmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet eder.

Rüyada mum söndürmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mumun söndüğünü görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mum söndüğünü görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada mumu söndürmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine alamet eder.

Rüyada pastaya mum dikmek insanların hayır dualarının alınacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara mum dikmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz mum almak hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments