Rüyada mumun söndüğünü görmek

Rüyada mumun söndüğünü görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada mumun söndüğünü gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak, yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek istiyorsunuz.

Rüyada yanan mumu söndürmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mum söndüğünü görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada mum söndürmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mumu söndürmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mumun söndüğünü görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının mum yaktığını görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada süs mumu görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden mum almak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments