Rüyada yanak öpmek

Rüyada yanak öpmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, barış için adım atacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Rüyada yanak öpmek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek kötü ve hasta günler geçireceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek üzüntü duyacağına, hikmete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek önüne pek çok imkan sunulacağına, rakiplerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı yanaktan öpmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments