Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Rüyada babayı yanaktan öpmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tek yanaktan öpmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada birini yanaklarından öpmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments