Rüyada yanak yanağa olmak

Rüyada yanak yanağa olmak gönül hoşluğu içinde olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada yanak yanağa olmak gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek maddi olarak güç kazanacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada yanağında göz görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanaklardan öpmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada kendi yanağında gamze görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yanak yalamak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanak görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek sevilen bir dostu kaybetmeye, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments