Rüyada yanakta şişlik görmek

Rüyada yanakta şişlik görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, zorluğa düşeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işlerin de hafifleyeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yanakta şişlik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Rüyada yanağın şiştiğini görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, sabrını zorlayacağına işarettir.

Rüyada yanakta şişlik görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanağının şiştiğini görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada şişmiş yanak görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, maaşının artacağına rivayet eder.

Rüyada şiş yanak görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine rivayet eder.

Rüyada yanağını şiş görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments