Rüyada başkası tarafından yanaktan öpülmek

Rüyada başkası tarafından yanaktan öpülmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, saygınlık elde edeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, borca batacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından yanaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkek tarafından yanaktan öpülmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından yanaktan öpülmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkası tarafından yanaktan öpülmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet eder.

Rüyada bir erkek tarafından yanağından öpülmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından yanağından öpülmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Rüyada babayı yanaktan öpmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments