Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada birinin yanağını okşadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak rahat bir nefes alınacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yanağını okşamak maddi ve manevi olarak sevineceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yanak okşamak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yanağını okşamak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments