Rüyada yağmur yağması ıslanmak

Rüyada yağmur yağması ıslanmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağmasını görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, zenginliğe rivayet eder.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek dilediği gibi yaşayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine inanılır.

Rüyada yağmurun yağması görmek bekarsa evleneceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments