Rüyada yağmurun yağması görmek

Rüyada yağmurun yağması görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yağmurun yağması gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağmasını görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek hem çok mutlu olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments