Rüyada yağmur yağmasını görmek

Rüyada yağmur yağmasını görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağmasını gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmışsanız onlardan kurtulacaksınız.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağmasını görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize yağmur yağması görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağması görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments