Rüyada çok yağmur yağmasını görmek

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yağmur yağmasını gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun yağması görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağmasını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine inanılır.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak malının artacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments