Rüyada yağmur yağmasını izlemek

Rüyada yağmur yağmasını izlemek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, el üstünde tutulacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek şans ve kısmet elde edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada kar yağmasını izlemek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize yağmur yağması görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalettir.

Rüyada yağmurun yağması görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, hep dua edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments