Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, deşarj olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak kendisi ile gururlanacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek şerefli bir hayat süreceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalettir.

Rüyada yağmurun yağması görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağmasını görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments