Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kendisine uğur getireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunun taştığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş yağmuru görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işarettir.

Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu temizlemek bazı girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yağmur suyu görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments