Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada suyla yüzünü yıkamak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak kazançlı çalışmalar yapılacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments