Rüyada taş yağmuru görmek

Rüyada taş yağmuru görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada taş yağmuru gördüyseniz:

  • Aynı şekilde duygusal ilişkiler açısından da fazla şanslı değilsiniz.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada taş yağmuru görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Rüyada gece yağmur görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurun altında koşmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyunda yürümek büyük sorunların yaşanacağına, iş kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur altında öpüşmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments