Rüyada yağmur suyunda yüzmek

Rüyada yağmur suyunda yüzmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı olmanız duygusal anlamda işlerin kontrolden çıkmasına neden olabilir.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken yüzmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yağmurlu havada yüzmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda yüzmek umduğunu bulamayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyuna düşmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments