Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, istihdam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyla yüz yıkamak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, istediği noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments