Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek

Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birikmiş yağmur suyu gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapma veya girişimlerde bulunma isteğiniz artıyor.

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak harcama gücünün artacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak kendisine yeni kısmetler sunacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunun biriktiğini görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda yürümek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, hayıflanacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur su görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyuna batmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sağlık içinde yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments