Rüyada yağmur suyu görmek

Rüyada yağmur suyu görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyu gördüyseniz:

  • Bazı konular ağırlıklı olarak ön plana çıkabilir.

Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Rüyada su yağmur görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyu süpürmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada yağmur suyu temizlemek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments