Rüyada vücudunda yara çıkmak

Rüyada vücudunda yara çıkmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, ortaklıkların bozulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda yara çıkmak gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada vücutta yara çıkmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara çıkmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine inanılır.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, muradın olacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine inanılır.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments