Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, güvenini sarsacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine yorulur.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada vücudunda yara çıkmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı işe inanılır.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments